VGM kippers

Voets is de dealer voor VGM kipwagens in Noord- en Zuid-Holland.
De kipwagens worden geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Van Ginkel Machines: een bedrijf die gespecialiseerd is in het produceren van kipwagens, zowel voor landbouw als grondverzet en wegenbouw. Bij Van Ginkel Machines staat verbetering van het huidige VGM productgamma en continue innovatie van kipwagens hoog in het vaandel.

De kipwagens worden op een moderne locatie ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd. Voets biedt in Noord- en Zuid Holland naast de verkoop, ook de service van deze kippers.

VGM Landbouwkipper

Landbouw kippers

De landbouw kipwagens van VGM staan bekend om hun functionaliteit, sterke constructie en duurzaamheid. Ze onderscheiden zich door een doordacht design met een gladde laadbak uit hoogwaardig slijtvast materiaal. De VGM kipwaren heeft een hoog afwerkingsniveau en een zeer complete standaarduitvoering. Dankzij de pendeltandem en BPW assen zijn ze overal inzetbaar.

VGM zandkipwagen

Zandkipwagens

De VGM zandkipwagens zijn robuuste kipwagens, degelijk – en met oog voor detail – gebouwd en bijzonder geschikt voor het zware landbouw en grondverzet werk.

VGM zandkipwagen kipper

Midi zandkipwagens

De VGM midi-zandkipwagens bieden flexibele transportcapaciteit. Door de compacte afmetingen en de geringe bakhoogte, is het gemakkelijk om deze zandkipwagens met kleine graafmachines te laden. Opvallend is de uitgekiende vorm van de bak. De zandkipwagen is een robuust, technisch hoogwaardig product en op maat gesneden voor vrijwel elke toepassing.

VGM hooglosser

Hooglossers

De VGM hooglossers zijn speciaal ontwikkeld om het uiterste uit uw oogst te halen. Door de doordachte constructie is deze Van Ginkel Machine wagen multifunctioneel inzetbaar. De hooglosser is leverbaar in tandem uitvoering en uit te rusten met alle mogelijke opties.

VGM opvangwagen

Opvangwagens

Naast een breed aanbod aan kipwagens, maakt Van Ginkel Machines ook speciale uitvoeringen zoals deze opvangwagen. Leverbaar met een aftakas of motor aangedreven zuigunit. De opvangwagen heeft een bakinhoud van 20 m³ en laadvermogen van 10 ton. De opvangwagens worden onder meer ingezet voor het opvangen van gras, bladeren en houtsnippers. Optioneel zijn onder andere een zuigarm en actiebord.

Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar om u te vertellen over mogelijkheden van de VGM kipwagens.