New Holland Construction – Mini-graafmachines

 

New Holland minigraafmachines van de New Holland Construction lijn beschikken over een capaciteit van 1,7 tot 6,0 ton. Dankzij de verschillende uitvoeringen met overkapping, cabine, kleine draaicirkel (SR) en nul-zwenkstraal is de New Holland minigraver het ideale model.
Het is verkrijgbaar voor tuinarchitectuur, nutsbedrijven, landbouw- of tuinbouwbedrijven, plantenkwekerijen, wijngaarden, grondbewerking of algemeen loonwerk.

De verschillende toepassingen zijn onder meer aanleg en onderhoud van spoor-, irrigatie- en afwateringsprojecten, formatie van hekwerken, tijdelijke gebouwen en gewasondersteuning. Met hydraulisch aangedreven hulpstukken zoals grondvijzels, klepel- en bermmaaiers, maaibalken en zagen, bieden de giek en lepel de aangedreven arm veelzijdigheid, maar met de bouwkracht van een graafmachine. Dezelfde giek en lepel kunnen gebruikt worden voor hydraulische scharen, brekers en heavy-duty apparaten, zoals stobbefrezen. Met behulp van de geïnstalleerde Object Handling Kit kunnen alle New Holland modellen gebruikt worden om zware hangende lasten te heffen via een hefhaak op de verbinding van de bak. Al deze veelzijdigheid wordt u aangeboden door ons als New Holland dealer.

Kleine afmetingen maar grote prestaties door de enorme veelzijdigheid van de New Holland minigraver. Dankzij de compacte omvang werken New Holland minigraafmachines moeiteloos op lastig te bereiken plaatsen. Ieder model werd ontworpen voor een hele dag ongestoord werk en biedt de veelzijdigste prestaties in zijn klasse dankzij de mogelijkheid om verschillende hulpstukken aan te drijven.