Goupil elektrovoertuigen zijn innovatieve en duurzame voertuigen die worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, zoals stadslogistiek, afvalinzameling, tuinbouw, park- en stadsonderhoud, en meer. Goupil is opgericht in 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Europese markt voor elektrovoertuigen.

Goupil is een toonaangevende fabrikant van elektrische bedrijfsvoertuigen die zich richt op de behoeften van stedelijke gebieden. Het Franse bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame en milieuvriendelijke voertuigen. Hun missie is om de mobiliteit in stedelijke gebieden te verbeteren en bij te dragen aan een betere leefomgeving.

Het assortiment van Goupil bestaat uit verschillende modellen van kleine tot middelgrote bedrijfsvoertuigen, waaronder pick-ups, bestelwagens, en zelfs kiepwagens. Deze voertuigen zijn ontworpen om de uitdagingen van stedelijke distributie, afvalinzameling, en onderhoudswerkzaamheden aan te kunnen. Met hun compacte formaat en wendbaarheid zijn ze perfect geschikt voor het manoeuvreren in smalle straten en het snel en efficiënt afleveren van goederen en diensten.

Goupil heeft een uitgebreide reeks modellen die aan verschillende behoeften en vereisten voldoen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste modellen:

Goupil G2

De G2 is een iets groter voertuig dat geschikt is voor zwaardere vrachttransporten. Het voertuig heeft een laadvermogen tot 865 kg en een actieradius tot 120 km.

Goupil G4

De G4 is een robuust en krachtig voertuig dat geschikt is voor zware vrachttransporten en off-road toepassingen. Het voertuig heeft een laadvermogen tot 1.200 kg en een actieradius tot 120 km.

Goupil G6

De G6 is een groot voertuig dat geschikt is voor zware vrachttransporten en off-road toepassingen. Het voertuig heeft een laadvermogen tot 1.400 kg en een actieradius tot 120 km.

Alle Goupil elektrovoertuigen zijn volledig elektrisch en hebben geen uitstoot van CO2 of andere schadelijke stoffen. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook zeer geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden waar strenge emissie-eisen gelden.

Kortom, Goupil is een fabrikant van elektrische bedrijfsvoertuigen die zich inzet voor het verbeteren van de mobiliteit in stedelijke gebieden en het bevorderen van een duurzame toekomst. Hun voertuigen zijn efficiënt, wendbaar, en milieuvriendelijk, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor bedrijven die actief zijn in steden.

Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar om u te vertellen over mogelijkheden van Goupil elektrovoertuigen.